Doživi avanturu

PLANINARSKI UGOĐAJ

Planinarski ugođaj predstavlja poludnevni ili celodnevni aranžman koji učesnike uz stručne vodiče vodi do odabranih lokacija – koje god one bile!


Ako ste do sada samo na slikama videli kako izgleda pogled sa magičnog Rtnja, Željina, Stare planine, Kopaonika, Goča, Besne Kobile, Jastrepca, Rudnika, Beljanice, Povlena, Suve planine … sada imate priliku da napravite svoje fotografije i uspomene sa istih mesta na koje ćemo vas mi odvesti.

 

Uz stručne vodiče, s nama možete da istražite svaki kutak Srbije. Imamo tu sreću da smo čak i u ravničarskoj Vojvodini u mogućnosti da biramo neku od mnoštva prelepih staza na Fruškoj gori i Vršačkom bregu, a da ne govorimo o planinskim lepoticama južnije od Beograda.

 

Obilasci vodopada, potoka, vidikovaca, manastira i ostalih znamenitosti samo su neke od blagodeti učestvovanja na nekoj od mnogobrojnih tura, koje mogu da traju jedan dan, ali i da budu višednevne, u zavisnosti od sposobnosti grupe. Pored toga, uz svu dodatnu opremu, možete da krenete i na via ferrata akciju, koja je svakako svojevrstan izazov, a kampovanje je uvek opcija na nekim odgovarajućim lokacijama.

 

Nema lepšeg osećaja od zasluženog odmora na vrhu planine sa fenomenalnim pogledom koji seže u beskraj.

 

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom 

Doba dana

Danju i noću

Trajanje aktivnosti

Od 3 do 8 sati

Broj učesnika

Do 100

Kontaktirajte nas za više informacija