Doživi avanturu

ONLAJN AVANTURISTIČKA POTRAGA

Kada otkrivamo neko novo mesto, najviše volimo da to učinimo samostalno i doživimo ga na svoj lični način.

 

Ova avantura predstavlja spoj dobre zabave, edukativnog aspekta, turističkog obilaska i snalaženja na mapi. Istovremeno, ovo je spona između modernog sveta, jer ćete u potragu krenuti koristeći tablete i internet kako biste uz našu aplikaciju prešli zadatu stazu i saznali mnogo toga o destinaciji koju ste odabrali.

 

Koja god da je lokacija u pitanju, potraga funkcioniše na isti način – aplikacija na tablet uređajima sadrži sve neophodne informacije za vašu avanturu, dok se ka rešenjima za zadatke navodite pomoću Gugl mape uz punu podršku moderatora.

 

Verujemo da ćete želeti da više puta učestvujete u ovoj avanturi, jer ona ima mnoštvo verzija. Možete da upoznate Novi Sad, Vršac, Beograd, Niš, Vrnjačku banju i otkrijete njihove skrivene tajne i kutke, ili da istražite Petrovaradinsku i Kalemegdansku tvrđavu i zavirite u njihove vojne galerije, tunele, muzeje…

 

Kako bi vam ipak uživanje bilo na prvom mestu, ovi programi su osmišljeni da ne traju dugo, ali da imaju više zanimljivog sadržaja. Tako imate mogućnost da, na primer, obilazite vinarije u Sremskim Karlovcima, i degustirate božansko piće uz prigodno meze dok slušate o istoriji čuvenih fruškogorskih vinara. Ili obilazite grad u kom do sada niste bili i tražite vaše rešenje u galeriji ili na skrivenom istorijskom trgu.

 

Svakako vas nećemo ostaviti ravnodušnim, za šta god da se opredelite.

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom

Doba dana

Danju i noću

Trajanje aktivnosti

Od 2 do 4 sata

Broj učesnika

Do 100

Kontaktirajte nas za više informacija