Doživi avanturu

EPSKA AVANTURA

Kada se već upuštate u avanturu otisnite se u onu pravu! Epska avantura je posebno iskustvo koje spaja različite doživljaje i pomera granice.

 

Sam naziv programa koji je jedan od naših zaštitnih znakova, ukazuje na to da ćete doživeti nesvakidašnju i nezaboravnu avanturu. 

 

Poenta tim bildinga je u zajedničkim aktivnostima, najčešće u prirodi, a to je upravo slučaj sa Epskom avanturom. Podeljeni u timove, svaki tim dobija zadatak da obiđe kontrolne tačke, koristeći i orijentišući se na mapi na kojoj su one jasno naznačene.

 

Prava zabava učesnike timbildinga čeka upravo na pomenutim tačkama. U timskom duhu potrebno je uključiti vijuge kako bi se rešile mozgalice, biti spretan i okretan za razne, zanimljive i nesvakidašnje izazove, prepreke i poligone, mirne ruke sa lukom i strelom i drugim rekvizitima koji će testirati preciznost svakog pojedinca.

 

Cilj Epske avanture je, osim beskrajne zabave, upravo da razvija zajedništvo, da se kroz saradnju i međusobnu pomoć članova ekipe što uspešnije odrade zadaci, a nagrada je dobar provod od prve do poslednje kontrolne tačke i želja da sve uradite ponovo.

Karakteristike programa

Prostor

Na otvorenom 

Doba dana

Danju

Trajanje aktivnosti

Od 3 do 6 sati

Broj učesnika

Do 200

Kontaktirajte nas za više informacija