Doživi avanturu

Avanture

Upoznajte zanimljive krajolike Srbije kroz priče lokalaca i doživite nezaboravna iskustva pod otvorenim nebom, ili se izdvojte sa vašom grupom u skrivenom dvorcu i radite na unapređenju tima kroz programe aktivnog odmora. 

 

Sa nama možete da zakoračite, zaveslate, uplovite i na dva točka krenete u nove avanture. Izbora je mnogo, pa ćete možda morati i da ukombinujete dve aktivnosti, kako ne biste zažalili što neku niste isprobali. Mi smo tu da vam pomognemo da uskladite sve što ste zamislili, a na vama je da se lepo provedete.

 

Avantura je na korak od vas!

crvena kockica
PLANINARSKI UGOĐAJ

Planinarski ugođaj predstavlja poludnevni ili celodnevni aranžman koji učesnike uz stručne vodiče vodi do odabranih lokacija – koje god one bile!

Terenska džip avantura

Terenska avantura je namenjena ljubiteljima prirode i avanturizma i vodi vas na obilazak prelepih krajolika Fruške gore ili destinacije koju želite.

Dunavska avantura

Preplovite Dunav, uživajte u zalasku sunca, sunčajte se na rečnim ostrvima ili zabacite pecaljku i odmorite se – izbor sadržaja je u potpunosti na Vama.

Biciklistička tura

„Nauči da voziš bicikl i nećeš zažaliti dok si živ” rekao je čuveni američki književnik Mark Tven i bio je potpuno u pravu. Ni vi sigurno nećete zažaliti ako se opredelite za neku od naših ciklo tura.

Kajak tura

Da li želite da doživite reku iz drugog ugla? 

Nema boljeg načina od kajaka!

Turistički obilazak

Bilo da je obilazak, upoznavanje grada ili seoski turizam u pitanju, na vama je samo da odaberete u kom pravcu želite da krenete.

KAFANSKA AVANTURA

Učesnici se međusobno upoznaju i druže, dok istražuju noćni život u određenom mestu.

VELIKA VINSKA AVANTURA

Vino je, kažu, avantura, misterija, istraživanje i korak u nepoznato.

ONLAJN AVANTURISTIČKA POTRAGA

Kada otkrivamo neko novo mesto, najviše volimo da to učinimo samostalno i doživimo ga na svoj lični način.

AVANTURA PODZEMLJEM

Zaputite se u avanturu podzemnim vojnim galerijala Petrovaradinske tvrđave!