TIM BILDING PROGRAMI

Izađite iz vaših kancelarija i uživajte u tim bildingu.

Uskočite u nezaboravne avanture!

 

 

Tim Bilding Programi

Izbor tim bilding programa koji se realizuju u prirodi je zaista velik,
a vama prepuštamo da odaberete najbolji za vas i vaš tim.

Uživajmo u prirodi.

TIM BILDING U PRIRODI

u prirodi

Izađite iz kancelarije i doživite pravu avanturu uživajući na prelepoj Fruškoj gori. Mi smo tu da vam omogućimo nezaboravno iskustvo.

Sigurni smo da ćete poželeti još!

 

TIM BILDING U ZATVORENOM

u zatvorenom

Ponekad vremenski uslovi ne dozvoljavaju da uživamo u prirodi, a ponekad jednostavno volimo veći komfor.

Pravi izbor za hedoniste.

 

NOĆNE AVANTURE

večernja zabava

Noćni život sve nas mami.

Avanture sa čuvenim kafanskim sportskim disciplinama kao i potraga za najboljom kafanom u mestu, takođe su vrhunski izazovi.

 

Srbija je prepuna prelepih predela i prizora. Ona je jedinstveno mesto na mapi sveta na kojem se doživljava spoj kulture i istorije, prirodnih lepota, gastronomije i enologije, sporta i rekreacije. Upoznajte sa nama Srbiju na način koji vama odgovara.
 
Svakom klijentu izlazimo u susret u skladu sa svrhom i ciljem organizovanog događaja – uzimamo u obzir kome je tačno namenjen program, koji su ciljevi i potrebe, da li je program obrazovnog, rekreativnog ili zabavnog karaktera – najčešće je to odnos sva tri elementa.
 
Učesnici tim bilding programa veoma brzo kroz kontrolisane sportske i avanturističke situacije probude takmičarski duh koji se raširi po timovima.
Po dogovoru i potrebama grupe, pravimo plan i program za događaj, sa detaljnim predlogom i opisom aktivnosti.
 
Tim koji radi dobro zna dobro i da se zabavi! Unapredite saradnju u okviru vaše kompanije ili tima!
 
Savremeni život nas svojom dinamikom ostavlja bez mnogo vremena da se posvetimo sebi i stvarima koje nas interesuju. Beg iz svakodnevice uvek ima dobrih posledica u vidu povećane energije, poboljšanog raspoloženja i prisnijeg odnosa sa okolinom. Uvežite vaše kolege tokom naših tim bilding programa u prirodi ili u zatvorenom prostoru, pa čak i noću, i budite sigurni da će vaši timovi biti spremni da se suoče sa svim izazovima koji slede.
 
Odaberite program koji vam se dopada i odgovara vašoj grupi, kontaktirajte nas sa specifičnim karakteristikama i potrebama vaše grupe za organizacijom celokupnog događaja, i otisnite se sa nama u vašu tim bilding avanturu.

.

Kontakt