Share on Facebook   Tweet   Share on Google+   Share on LinkedIn

Team building programs

 

Step out of your office and enjoy an outdoor adventure

 

We are here to create the unforgettable adventure for you

Tim bilding programi

TIM BILDING U PRIRODI

u prirodi

Izađite iz kancelarije i doživite pravu avanturu uživajući na prelepoj Fruškoj gori. Mi smo tu da vam omogućimo nezaboravno iskustvo.

Sigurni smo da ćete poželeti još!

 

TIM BILDING U ZATVORENOM

u zatvorenom

Ponekad vremenski uslovi ne dozvoljavaju da uživamo u prirodi, a ponekad jednostavno volimo veći komfor.

Pravi izbor za hedoniste.

 

NOĆNE AVANTURE

večernja zabava

Noćni život sve nas mami.

Avanture sa čuvenim kafanskim sportskim disciplinama kao i potraga za najboljom kafanom u mestu, takođe su vrhunski izazovi.

 

Naša divna Fruška gora prepuna je prelepih predela i prizora. Fruška gora je jedinstveno mesto na mapi sveta na kojem se doživljava spoj kulture i istorije, prirodnih lepota, gastronomije i enologije, sporta i rekreacije. Upoznajte sa nama Frušku goru na način koji vama odgovara.

 

Učesnici tim bilding programa veoma brzo kroz kontrolisane sportske i avanturističke situacije probude takmičarski duh koji se raširi po timovima.

 

Tim bilding programe realizuje tim profesionalaca među kojima su animatori, planinari, vodiči, alpinisti, penjači, streličari, majstori borilačkih veština, pružaoci prve pomoći, sportski treneri. Svi oni se angažuju u zavisnosti od samog programa za koji se vi odlučite.

Svakom klijentu izlazimo u susret u skladu sa svrhom i ciljem organizovanog događaja – uzimamo u obzir kome je tačno namenjen program, koji su ciljevi i potrebe, da li je program obrazovnog, rekreativnog ili zabavnog karaktera – najčešće je to odnos sva tri elementa.

 

Po dogovoru I potrebama grupe, pravimo plan i program za događaj, sa detaljnim predlogom i opisom aktivnosti.

 

 PRATITE NAS I NA FACEBOOK-U

 
Captcha