Streličarstvo

 

metno streličarstvo

U poslu, preciznost može biti od presudnog značaja za uspeh. Preciznost zavisi od pažnje i fokusa, pogotovo u napetim situacijama. Budući da je konkurencija izuzetno izražena u današnjem poslovnom svetu, svoje zadatke moramo izvršiti što brže i što preciznije.

Opis programa

U ovom takmičarskom programu, timovi su u direktnoj konkurenciji dok pobednik može biti samo jedan tim. Svi programi se sastoje od probnog i takmičarskog dela, dok timovi samostalno odlučuju o takmičarskoj reprezentaciji, sa ispunjavanjem uslova da svaki član tima učestvuje u jednoj od takmičarskih kategorija. Timovi samostalno i na osnovu pokazanog nivoa sposobnosti, donose odluke o tome koji se član takmiči u kojoj kategoriji ili disciplini.

 

Poludnevni program za 3 sata učesnici prolaze instruktažu i probno gađanje na različitim distancama, tokom kog se svaki učesnik upoznaje sa opremom. Zatim sledi turnir u gađanju nakon čega sa obrađuju rezultati i proglašavaju se pobednici. Jedan set opreme podrazumeva metu, luk i 3 strele po gađanju za svakog učesnika. Na 10 učesnika, ide jedan set opreme.

 

UDRUŽITE SE I RAZVIJTE VAŠ TIM!

Trajanje aktivnosti: 2-4h

 

Broj učesnika: 10 do 50

 

Broj učesnika po timu: 3 do 10

 

Neophodna oprema:

‌Odeća i obuća shodno vremenskim uslovima i terenskim aktivnostima (sportska ili planinarska obuća, trenerka, helanke, jakna, kapa..), ‌rezervna odeća za presvlačenje.