Razvoj i unapređenje

 

indoor timbilding razvoj i unapredjenje

 

Rad u bilo kojoj sredini može biti zahtevan i stresan, zbog radnih obaveza i zbog interakcije sa kolegama i nadređenima. Kada se na ovu kompleksnu situaciju uključe i privatni problemi, situacija postaje nestabilna a ponekad i kritična.Trajanje: 2-4 sata

Opis programa

Dokazano je da razvoj timskog duha pozitivno utiče ne samo na radni učinak već i na kvalitet međuljudskih odnosa, kao i zadržavanje zaposlenih u preduzeću. Rad u bilo kojoj sredini može biti zahtevan i stresan, zbog radnih obaveza i zbog interakcije sa kolegama i nadređenima. Kada se na ovu kompleksnu situaciju uključe i privatni problemi, situacija postaje nestabilna a ponekad i kritična.

Klasičan zabavan tim bilding program možda nije najbolje rešenje u ovom slučaju. Ono što je zaista neophodno je razvoj ličnih osobina, rad na komunikaciji, samopouzdanju, razumevanju i međusobnoj saradnji. Stvaranjem povoljne radne atmosphere, moguće je povećati produktivnost, poboljšati međuljudske odnose i napraviti kvalitetno radno okruženje sa timovima koji su spremni da se suoče i sa najzahtevnijim izazovima.

 

Programi pravljeni po meri klijenta koji obrađuju teme i ciljeve po potrebi:

  • Međusobno upoznavanje i izgradnja tima
  • Izlazak iz zone komfora i savladavanje izazova
  • Razvoj poslovanja i potencijala ljudskih resursa
  • Rešavanje konfliktnih situacija
  • Liderstvo i uloge u timu
  • Stres menadžment

 

Radionice su koncipirane tako da u prijatnoj atmosferi angažuju učesnike na kreativan način. Radionice mogu biti poludnevne, jednodnevne i višednevne, u zavisnosti od ciljeva, slobodnog vremena i želja.

 

Organizacija radionica je moguća u toku cele godine.

 

UDRUŽITE SE I RAZVIJTE VAŠ TIM!

Broj učesnika: 20 do 100

 

Broj učesnika po timu: 5 do 10