TIM BILDING PROGRAMI

 

Epic Adventure

O NAMA

 

Šta radimo

Slušajući vas i vaše želje, stvaramo avanturu po vašoj meri. Pored tim bilding avanturističkih doživljaja, možete nam se obratiti za organizaciju svih korporativnih, kongresnih i ostalih poslovnih i privatnih događaja.

Tokom organizacije korporativnih, zabavnih i rekreativnih aktivnosti na otvorenom i u zatvorenom prostoru, tim Agencije sarađuje sa hotelima, restoranima, kompanijama i organizacijama u cilju pripreme i relizacije programa i aktivnosti koje pružamo našim klijentima.

Fokusirani smo na vaše potrebe i zahteve u vezi svakog pojedinačnog događaja i specifične grupe učesnika. Vođeni smo zadovoljstvom naših klijenata i istorijom uspešno realizovane saradnje.

Ko smo mi

Bilo da je u pitanju konferencija ili seminar na određenu temu, zabavan i edukativan tim bilding program zamišljen da ujedini vaš tim ili avantura kakvu ste oduvek želeli – Agencija Epic Adventure je tu za vas!

Agencija Epic Adventure okuplja tim profesionalaca ujedinjenih oko cilja da vama pruže vrhunski doživljaj tokom organizacije zabavnih, rekreativnih i korporativnih događaja širom zemlje. Naši programi su posebno osmišljeni da budu otvoreni za karakteristike i potrebe svake pojedinačne grupe, sa posebnim osvrtom na razvoj timskog duha, avanturu i dobar provod.

Naša misija je da vas podržimo u vašim namerama i idejama, da svakom vašem zahtevu pristupimo sa ciljem da ga realizujemo, da budemo uz vas kako biste vi mogli da se opustite. Naša vizija je da svaki događaj ispunjava zahteve klijenta na zadovoljstvo svih učesnika uz konstruktivno širenje mreže poslovnih partnera i saradnika sa potencijalom realizacije buduće saradnje.

Zašto odabrati baš nas

Naš zadatak je da za vas organizujemo doživljaj kakav ste želeli, bez obzira da li se radi o korporativnom ili privatnom skupu, manjoj ili većoj grupi, pojedincu ili porodici.

Vaše je samo da odaberete neku od dostupnih aktivnosti i programa, ili da nam saopštite vaše želje i potrebe za organizacijom, a ostalo prepustite nama. U našoj redovnoj ponudi možete naći širok raspon usluga, aktivnosti i programa koji obuhvataju sve logističke aspekte produkcije i realizacije raznovrsnih događaja.

Mreža partnera i saradnika koju pažljivo gradimo godinama unazad nam omogućava da vaše ideje pretvorimo u stvarnost. Kontaktirajte nas i saznajte zašto je Agencija Epic Adventure pravi izbor za organizaciju vaših tim bilding, korporativnih, stručnih skupova i privatnih događaja.

Gde radimo

Posao i zadovoljstvo predstavljaju pravu kombinaciju razloga za odlazak van grada na vikend sa vašim kolegama i partnerima. Uvek u potrazi za novim lokacijama i zanimljivim sadržajima, Agencija Epic Adventure vas poziva da nam se pridružite u istraživanju Srbije.

Sve lokacije za programe moraju zadovoljavati osnovne kriterijume za održavanje traženih aktivnosti u smislu bezbednosti, prostornih kapaciteta i tehničke opremljenosti, dok se za sve ostalo oslonite na nas. Srbija je bogata destinacijama koje obiluju kapacitetima i sadržajima za sve naše programe i avanture. Samo neke od lokacija koje možemo da izdvojimo su Fruška gora, Vršački breg, Borsko Jezero, Vrnjačka Banja, Bukulja i mnoge druge.

Želite da posetite prirodu i uživate na suncu? Ili želite vikend u dvorcu koji ćete provesti u radu sa vašim najbližim saradnicima? Bićemo spremni da izađemo u susret svim vašim potrebama sa predlozima, iskustvima i podrškom kako bi vaš događaj bio to što vi želite da bude.