TIM BILDING PROGRAMI

 

Epic Adventure

O NAMA

 

Šta radimo

Epic Adventure je agencija za organizaciju zabavno-rekreativnih i avanturističkih programa u prirodi. U okviru svojih delatnosti izvodimo pripremu i sprovođenje zabavnih i rekreativnih aktivnosti, promotivnih događaja, takmičenja, tim bilding seminara, aktivnog odmora i brojnih drugih aktivnosti za različite grupe učesnika, kompanije i pojedince. Naša misija je da učesnicima približimo prirodne lepote, avanturizam, zabavu i rekreaciju na otvorenom, uz odgovarajuću bezbednost i pozitivnu atmosferu. Naše aktivnosti su mobilne i prilagodljive, postoje brojne istražene i neistražene destinacije koje su pogodne za sve vrste aktivnosti. Ukoliko ste u potrazi za vikend provodom sa prijateljima ili porodicom, ili pak ako želite da napravite događaj za veću grupu ljudi, sastavićemo program u skladu sa vašim željama i potrebama, i zajedno se otisnuti u avanturu u prirodi.

Ko smo mi

U želji da prenesemo svoja iskustva i znanja širem broju ljudi, odlučili smo da napravimo bezbedan i pristupačan način za učestvovanje u aktivnostima u prirodi. Organizacija svakog boravka u prirodi obuhvata razmatranja o faktorima bezbednosti, odgovornosti prema okruženju, dinamici i toku događaja.

Standardni tim za realizaciju aktivnosti na svakom događaju se sastoji iz dva izvršna koordinatora aktivnosti, a na osnovu potreba određenog programa priključuju se instruktori, animatori i kontrolori na zadacima, kontrolnim tačkama i u ulogama predvodnika grupa, kao i stručnog tima koji obavlja montažu, demontažu i instruktažu na avanturističkim preprekama. Na osnovu zahteva i specifikacija grupe za koju se realizuju aktivnosti, izvan predloženog programa moguće je uključiti ili izostaviti animatore/tim lidere, vodiče i pratioce grupe, kao i stručne službe po zahtevu.

Članovi stručnog tima i kreatori programa su obučeni i iskusni planinari, instruktori i treneri, pružaoci prve pomoći, animatori i edukatori, sa prethodnim iskustvom u svim aktivnostima navedenim u programu. Sportske discipline kojima se tim Agencije bavi su: planinarenje, alpinizam, sportsko penjanje, fitnes, borilačke veštine, ronjenje, dok se takođe bave organizacijom kampova ekstremnih sportova, borilačkih veština, avanturističkih aktivnosti i takmičenja, promotivnih nastupa različitih sportskih disciplina i drugih manifestacija.

Zašto odabrati baš nas

Terensko iskustvo stručnog tima Agencije je prikupljano tokom godina istraživanja i terenskih aktivnosti na svim lokacijama na kojima radimo. Vremenom smo pažljivo odabrali atraktivne i adekvatne destinacije, popularne turističke i lokalne atrakcije, pouzdane partnere i saradnike, kao i odlična mesta za gastronomiju i specijalitete. Na nas se možete osloniti za sve elemente vašeg programa – od osmišljavanja i planiranja, do sprovođenja i pružanja podrške u svakom segmentu – bilo da vam je potrebno rešenje i ideja ili imate neki poseban upit, lično ćemo se pobrinuti da vam pružimo pomoć.

Naša misija je da klijentima omogućimo sveobuhvatan program i doživljaj za pamćenje, da promovišemo lokalne prirodne atrakcije i potencijale, da primenimo iskustvo naših partnera i saradnika na terenu, a sve u svrhu pružanja kvalitetne usluge i jedinstvenih iskustava. 

Gde radimo

Fruška gora je blizu i ona nudi veliki asortiman lokaliteta za raznorazne avanturističke i rekreativne sadržaje, ona je dostupna velikim svojim delom i dobro je povezana sa gradom. Neke od lokacija su: Paragovo, Popovica, Vrdnik, Zmajevac, Andrevlje, Testera, Stražilovo i druge.

Vojvodina je široka i ravna, postoje brojne zanimljivosti koje mogu sačinjavati deo programa: salaši, reke, rezervati prirode i skrovita mesta za koja malo ko zna.