Lovačka Salašarska Avantura

 

lovacka salasarska avantura

 

Lovac salašar zna kako da uživa a zna i zašto! Neki čak kažu da poznaje i tajni smisao postojanja. I naravno, postoji samo jedan način da saznate da li je u pravu.

Opis programa

Lovačka salašarska avantura obuhvata pravi domaćinski kulinarski doživljaj. Glavni zadatak ovog važnog dana je da se dobro jede i veseli. Podeljeni u timove, učesnici pristupaju pripremi hrane koju će tog dana jesti - sveže kobasice od divljači po receptu starog lovca. Učesnici imaju zadatak da pripreme meso, začine ga i mešaju, a zatim pune kobasice i peku na roštilju.

 

Dok se smesa za kobasice odmara, marljivi učesnici će morati da se dokažu u još jednoj lovačko-salašarskoj disciplini - takmičiće se u streličarskom turniru i gađaće 2D i 3D mete - replike životinja u prirodnoj veličini. Nakon turnira, sledi punjenje i pečenje kobasica na roštilju, dok je uz ručak obezbeđena degustacija lokalnih vina.

 

UDRUŽITE SE I RAZVIJTE VAŠ TIM!

Trajanje aktivnosti: oko 4h

 

Broj učesnika: do 25

 

Neophodna oprema:

Odeća i obuća shodno vremenskim uslovima i terenskim aktivnostima (sportska ili planinarska obuća, trenerka, helanke, jakna, kapa..), rezervna odeća za presvlačenje.