Izazov spretnosti

 

izazov pretnosti

 

U poslu, preciznost može biti od presudnog značaja za uspeh. Preciznost zavisi od pažnje i fokusa, pogotovo u napetim situacijama. Budući da je konkurencija izuzetno izražena u današnjem poslovnom svetu, svoje zadatke moramo izvršiti što brže i što preciznije.

Opis programa

U ovom takmičarskom programu, timovi su u direktnoj konkurenciji dok pobednik može biti samo jedan tim. Svi programi se sastoje od probnog i takmičarskog dela, dok timovi samostalno odlučuju o takmičarskoj reprezentaciji, sa ispunjavanjem uslova da svaki član tima učestvuje u jednoj od takmičarskih kategorija. Timovi samostalno i na osnovu pokazanog nivoa sposobnosti, donose odluke o tome koji se član takmiči u kojoj kategoriji ili disciplini.

 

Poludnevni program za 3 do 4 sata učesnici prolaze upoznavanje sa pravilima i podelu u timove. Timovi se zatim upućuju na kontrolne tačke na kojima će izvršavati zadatke. Zadaci su koncipirani tako da zathevaju primenu različitih veština i spretnosti. Nakon izvršenog zadatka timovi se rotiraju tako tokom programa svi timovi prođu sve kontrolne tačke. Ukupan broj saklupljenih bodova određuje pobedničku ekipu.

Neki od izazova na kontrolnim tačkama mogu biti: streličarstvo, pikado, mini golf, mini košarka, gađanje praćkom, gađanje samostrelom, bacanje šurikena i bodeža, klikeri, kvrce...

 

UDRUŽITE SE I RAZVIJTE VAŠ TIM!

Trajanje aktivnosti: 3-4h

 

Broj učesnika: 10 do 60

 

Broj učesnika po timu: 5 do 10

 

Neophodna oprema:

‌Odeća i obuća shodno vremenskim uslovima i terenskim aktivnostima (sportska ili planinarska obuća, trenerka, helanke, jakna, kapa..), ‌rezervna odeća za presvlačenje.