Epski veliki turnir

 

epski veliki turnir

 

U poslu moramo konstantno da se takmičimo sa konkurencijom. Na svim nivoima, trudimo se da budemo bolji kako bi postigli što bolje rezultate. Kao i na poslu, sada takođe moramo da rasporedimo članove tima za izvršavanje određenih zadataka jer cilj je zajednički - biti bolji od konkurenata.

Opis programa

Program podrazumeva organizaciju turnira za sve učesnike u sledećim disciplinama: pejnt bol, polo na vodi sa kajacima, kulinarstvo i streličarstvo (metno i 3D). Učesnici se dele u timove i započinju aktivnosti. Na nekim aktivnostima se takmiče sa drugim timovima, dok na drugim aktivnostima pokušavaju da osvoje što više bodova. Do kraja dana će biti proglašen pobednik kako na pojedinačnim aktivnostima tako i na celom turniru.

 

Aktivnost kulinarstva se izvršava po redovnom programu takmičenja u kulinarstvu. Turnir u pejnt bolu podrazumeva da učesnici podeljeni u timove od po pet ljudi, igraju protiv drugog tima na utakmici dužine 10 minuta dok ne ostane jedino pobednička ekipa. Polo turnir na vodi se odvija na isti način kao i pejnt bol turnir, uz obuku i instruktore. Takmičenje u streličarstvu podrazumeva instruktažu i probna gađanja, gađanje za bodove na 2D meti i gađanje replika životinja na terenu. Učesničke ekipe se smenjuju na aktivnostima, dok pripremaju i kuvaju hranu.

 

UDRUŽITE SE I RAZVIJTE VAŠ TIM!

Trajanje aktivnosti: 4-7h

 

Broj učesnika: 20 do 60

 

Broj učesnika po timu: 5 do 10

 

Neophodna oprema:

‌Odeća i obuća shodno vremenskim uslovima i terenskim aktivnostima (sportska ili planinarska obuća, trenerka, helanke, jakna, kapa..), ‌rezervna odeća za presvlačenje.