Epska avantura

 

Epska avantura

 

Stara latinska poslovica kaže “Motus vita est” - kretanje je život. U toku ovih programa, učesnici se moraju kretati kako bi pronalazili tačke sa timskim izazovima i uspešno ih izvršiti kako bi pobedili. Ceo tim mora raditi zajedno, ali samo jedan tim može pobediti.

Opis programa

Avanturistički doživljaji predstavljaju spoj dinamičkih timskih izazova mešovitih aktivnosti koje zahtevaju stalnu prisutnost i spremnost. Program je namenjen da simulira realne životne situacije, u kojima se moramo boriti sa strahom, koristiti podjednako um i telo, sarađivati i takmičiti se sa drugima.

 

Tokom poludnevnog programa, učesnici se upoznaju sa osnovim pravilima takmičenja i dobijaju mape na osnovu kojih se orijentišu u prostoru i traže kontrolne tačke. Izazovi na kontrolnim tačkama predstavljaju timske igre, mozgalice, avanturističke poligone i prepreke, vežbe preciznosti i spretnosti, ili druge aktivnosti po dogovoru.

Glavna odlika ovog programa je da se svi učesnici jednog tima moraju kretati zajedno i udruženim snagama rešavati izazove. Ovaj program je interesantan svima koji vole boravak u prirodi i mešovite takmičarske aktivnosti.

 

UDRUŽITE SE I RAZVIJTE VAŠ TIM!

Trajanje aktivnosti: 3-6h

 

Broj učesnika: 20 do 200

 

Broj učesnika po timu: 5 do 10

 

Neophodna oprema:

‌Odeća i obuća shodno vremenskim uslovima i terenskim aktivnostima (sportska ili planinarska obuća, trenerka, helanke, jakna, kapa..), ‌rezervna odeća za presvlačenje.