ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

SRBIJA

Event Organization Serbia

 

 

 

 

Agencija Epic Adventure pruža logističku podršku u organizaciji stručnih skupova, privatnih i korporativnih zabava, kao i poslovnih događaja svih vrsta. Sve što je potrebno je da nam pošaljete upit sa opisom događaja, vašim potrebama i profilom učesnika, i dozvolite nam da se pobrinemo za sve ostalo. 

Kongresi i seminari

Naučno-stručni skupovi su izuzetno važni za profesionalni razvoj, celoživotno obrazovanje i predstavljanje najnovijih dostignuća i inovacija. Konferencije i seminare posebno karakterišu specifične logističke potrebe u vidu lokacije, prostornih kapaciteta, tehničke podrške, smeštaja, prevoza, prevodilačkih usluga, aktivnosti i svih ostalih aspekata naučne i stručne razmene znanja i iskustava

Agencija pruža usluge organizacije svih aspekata i usluga vezanih za naučno-stručne seminare, konferencije i kongrese širom Srbije.

Korporativni događaji

Promotivni, kreativni ili edukativni događaji predstavljaju važnu platformu za komunikaciju i širenje osećaja pripadnosti između kompanije i njenih partnera, zaposlenih, saradnika i opšte javnosti. Korporativni događaji mogu biti manjeg ili većeg obima i dolaze u obliku skupova, seminara, edukativnih radionica, sastanaka ili tim bilding događaja.

Svaki događaj je specifičan po svojoj temi, ciljevima, učesnicima i sadržaju te samim tim zavređuje posebnu pažnju. Prepustite nama organizaciju svih neophodnih sadržaja i fokusirajte se na vaše zadatke.

Poslovni sastanci

Ponekad je potrebno ciljano posvetiti vreme izvan ograničenja redovnog radnog okruženja kako bi se postigli željeni rezultati. Izdvajanje grupe učesnika na privatnoj lokaciji ujedinjenih oko istog cilja može biti izuzetno korisno i važno kada je u pitanju donošenje bitnih odluka sa učesnicima visokog statusa.

Agencija će se pobrinuti za sve vaše potrebe za održavanjem poslovnih sastanaka u privatnoj atmosferi na posebno odabranim lokacijama

Ekskluzivni događaji

Ekskluzivni korporativni događaji predstavljaju vrhunski nivo širenja osećaja pripadnosti i izražavanja zahvalnosti kompanije prema svojim partnerima, zaposlenima i saradnicima. Posebno pripremljen i opremljen prostor u izdvojenoj sredini je pravi izbor za vaše odabrane goste i učesnike. Nudimo vam ekskluzivne lokacije uz celokupnu organizaciju svih propratnih sadržaja i avanturističkih doživljaja.

Privatne zabave
Gosti na žurkama često nisu svesni obimne pripreme i organizacije koju svaka uspešna zabava obuhvata. Agencija Epic Adventure vam izlazi u susret i preuzima na sebe celokupnu organizaciju događaja za vas. Slobodno nam pošaljite sve detalje u vezi zabave kakvu želite i oslonite se na nas da vam je priredimo.

Specijalni zahtevi

Ukoliko se vaš događaj ne uklapa u neke od navedenih opisa ili želite da nam se obratite sa posebnim zahtevom, budite slobodni da nas kontaktirate sa detaljima vašeg upita i mi ćemo se postarati da vam odgovorimo u najkraćem mogućem roku. 

Kontakt