Share on Facebook   Tweet   Share on Google+   Share on LinkedIn

Team building programs

Avanturistička potraga

 

avanturistička potraga za blagom

 

Svi nešto stalno tražimo i istražujemo. Potraga za novim saznanjima i iskustvom je zajednička svim ljudima na planeti. Okupljeni oko zajedničkog cilja, timovi mogu da postignu uspeh i doprinesu unapređenju svoje radne i životne sredine. Udružite se i razvijte vaš tim!

Trajanje: 2-4 sata

Opis programa

Avanturistička potraga se bazira na mapama sa zagonetkama koje sve ekipe moraju rešiti. Ova aktivnost simulira timski rad u većoj radnoj sredini prilikom koje svaki tim izvršava svoje zadatke za dobrobit čitave organizacije. Cilj potrage je uspešna realizacija grupnog zadatka i ona direktno zavisi od postignutih rezultata svakog tima. Tokom same potrage, timovi će se susresti sa izazovima koji će ih na osnovu postignutog timskog rezultata usmeriti na naredne zadatke. Ovi izazovi će zahtevati različite sposobnosti članova tima.

 

Svaki tim, nezavisno od ostalih, ostvaruje pojedinačne ciljeve i tek tada, svi timovi zajedno mogu ostvariti cilj. S obzirom da svi učesnici zajedno doprinose rešavanju zadataka i aktivno učestvuju u potrazi, svi postaju pobednici.

 

Prilikom ove vrste aktivnosti, timovi se služe mapama kako bi pronašli tragove i delove blaga. Tragovi se mogu pojaviti u obliku zagonetki i putokaza, dok delove blaga nalaze nakon uspešnog izvršavanja pojedinačnih zadataka. Krajnji rezultat potrage se može utvrditi na osnovu dogovora sa klijentom. Fokus aktivnosti nije samo u timskom radu i dinamici, već i na doprinosu zaštiti životne sredine i širenju dobrih vrednosti.

 

Predložene lokacije: Petrovaradinska tvrđava, Fruška gora, druge urbane i ruralne sredine po dogovoru.

 

UDRUŽITE SE I RAZVIJTE VAŠ TIM!

Trajanje aktivnosti:

Poludnevni program u trajanju od 2 do 4 sata podrazumeva da učesnici pronalaze do 15 lokacija. Ukupno vreme trajanja obuhvata predstavljanje i instruktažu, pauze između aktivnosti i grupnu aktivnost na kraju.

 

Broj učesnika: 15 do 100

 

Broj učesnika po timu: 5 do 10

 

Neophodna oprema:

‌Odeća i obuća shodno vremenskim uslovima i terenskim aktivnostima (sportska ili planinarska obuća, trenerka, helanke, jakna, kapa..),

‌rezervna odeća za presvlačenje.

 

 

 PRATITE NAS I NA FACEBOOK-U

 
Captcha